Narogesin®

Kód: 65/120 60/60 Zvolte variantu
1 240 Kč 689 Kč od 689 Kč
Skladem Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Probiotikum Narogesin je produktem unikátního patentovaného kmene MDC9602 (Er.317/402), jedinečný kmen, jenž je izolován ze střevní mikroflóry kojence. 1g obsahuje více než 3×10 9 živých lyofilizovaných bakterií mléčného kvašení. Probiotikum Narogesin se významně liší od ostatních probiotických bakterií a vykazuje vysokou úroveň antimikrobiální aktivity proti patogenním bakteriím v gastrointestinálnímtraktu. Obnovuje rovnováhu mezi bifido a laktobakteriemi, které jsou jedinečné pro každý lidský organismus.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Díky svému jedinečnému biologickému složení je Narogesin široce používán jako probiotikum.

Je to silný antioxidant, který z lidského těla odstraňuje radionuklidy, toxiny a různé patologické agens.

Má významnou roli pro normalizaci střevní mikroflóry při dysbakterióze různého původu a jejich následcích, včetně sekundárních imunodeficiencí a chronického únavového syndromu.

Bakterie mléčného kvašení Narogesin jsou odolné vůči působení řady antibiotik a chemoterapeutických přípravků; mají vysokou antagonistickou aktivitu ve vztahu k širokému spektru patogenních a podmíněně patogenních mikroorganismů (patogenní původci úplavice, střevní horečky, salmonolózy, patogenní Escherichia coli, streptokoky, stafylokoky, protea); obnovují správnou střevní mikroflóru a také její motorickou funkci; podporují syntézu vitamínů skupiny B, C, E, P, jakož i kyseliny listové a biotinu v těle.

Složení v denní dávce (2 kapsle):

  • probiotika Narogesin        500 mg
  • sacharóza                           100 mg
  • celulózové kapsle              150 mg

Doporučené denní dávkování:

2 kapsle denně, min. 30 minut před jídlem.

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí.
Nepřekračujte doporučené dávkování.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě a mimo dosah přímého slunečního světla.